Page 2 of 2

Re: How to use RX TX ??

Posted: Mon Oct 08, 2018 5:16 pm
by jlcurty
Hi Bill,

sorry to get back to this issue again but I never succeeded making work.
it sounds stupid be I am unable to use softwareserial in any case.
Since I have to finish a project where I have to equip 20 cars to get this geographical position and exchange data via SMS,
Would be able to test softwareserial on your side the same way I did ? ( with real hardware such as rfid reader or anything else ) ?

thanks
Jean-Louis

Re: How to use RX TX ??

Posted: Tue Oct 30, 2018 11:49 am
by bill.yu
Hi Jean-Louis

Please help take a picture of the hardware setup and you code. we can simulate it here. thanks.

Re: How to use RX TX ??

Posted: Fri Mar 29, 2019 12:41 am
by t.oikonomidis
I have tried many times with many different ways to use RX TX for communication between a Wio GPS Board and an Arduino Due.
I have used the examples of Wio for serial communication, I have tried with different connection speeds.
Absolutely NO LUCK!
Please, please (and many more pleases) I need some help.
Anyone with a working example?