Cannot get GPS V2 to work

Moderators: lily.li, violet, jessie, chao.zhang

Post Reply
getmemot
Pre-kindergarten
Pre-kindergarten
Posts: 20
Joined: Tue Feb 09, 2016 10:28 pm

Cannot get GPS V2 to work

Post by getmemot » Wed Mar 02, 2016 5:28 am

Hey

My GPS v2 has came today and i wanted to test it before i update the firmware but for some reason i cant get it to work.

I have upload the GPS test to the board and then I left it out side for 30mins and the screen was still blank. im not sure way its not working what way does the ribbon go on? can anyone suggest anything for me to try or is the board not working?

Image
Image

bconstructive
Pre-kindergarten
Pre-kindergarten
Posts: 22
Joined: Tue Feb 02, 2016 6:18 am

Re: Cannot get GPS V2 to work

Post by bconstructive » Wed Mar 02, 2016 6:06 am

Same thing happened to me. Try removing the "1" in Serial1.print(buffer); such that it reads Serial.print(buffer); without the "1". I made this change in all occurrences.

getmemot
Pre-kindergarten
Pre-kindergarten
Posts: 20
Joined: Tue Feb 09, 2016 10:28 pm

Re: Cannot get GPS V2 to work

Post by getmemot » Wed Mar 02, 2016 6:27 am

Cheers that work i over looked that

:)

Post Reply