Page 1 of 1

Plated slot with G85 command

Posted: Sat Mar 19, 2016 7:49 pm
by enmast
Hi!

Are plated slots with G85 excellon command in drill file supported? Or do you need slots to be in milling layer?

I ordered a pcb last week with G85 commands in drill file and just realized that it might not be supported, so I wonder how it will end up.

For example, it looks like this in the drill file:

G05
X103500Y-108580G85X104500Y-108580

Will that result in a plated slot or will it just be one hole for the "X103500Y-108580" part?

Thanks

Re: Plated slot with G85 command

Posted: Wed Mar 23, 2016 7:02 am
by pipatron
I would really like to know this too, I am about to send a file with G85 codes, but it breaks in the preview.
error.png

Re: Plated slot with G85 command

Posted: Fri Jan 04, 2019 7:36 pm
by catherine12297
I would really like to know this too, I am about to send a file with G85 codes, but it breaks in the preview.