How to use RX TX ??

Simplify IoT Development.

Moderators: lily.li, violet, seth.welday

jlcurty
Pre-kindergarten
Pre-kindergarten
Posts: 7
Joined: Tue Mar 20, 2018 5:14 am

Re: How to use RX TX ??

Post by jlcurty » Mon Oct 08, 2018 5:16 pm

Hi Bill,

sorry to get back to this issue again but I never succeeded making work.
it sounds stupid be I am unable to use softwareserial in any case.
Since I have to finish a project where I have to equip 20 cars to get this geographical position and exchange data via SMS,
Would be able to test softwareserial on your side the same way I did ? ( with real hardware such as rfid reader or anything else ) ?

thanks
Jean-Louis

bill.yu
Junior-7
Junior-7
Posts: 733
Joined: Mon Apr 02, 2018 11:05 am

Re: How to use RX TX ??

Post by bill.yu » Tue Oct 30, 2018 11:49 am

Hi Jean-Louis

Please help take a picture of the hardware setup and you code. we can simulate it here. thanks.

t.oikonomidis
Pre-kindergarten
Pre-kindergarten
Posts: 2
Joined: Thu Mar 28, 2019 7:48 pm

Re: How to use RX TX ??

Post by t.oikonomidis » Fri Mar 29, 2019 12:41 am

I have tried many times with many different ways to use RX TX for communication between a Wio GPS Board and an Arduino Due.
I have used the examples of Wio for serial communication, I have tried with different connection speeds.
Absolutely NO LUCK!
Please, please (and many more pleases) I need some help.
Anyone with a working example?

Post Reply