Does NFC V1 work with Rephone GSMBLE?

Moderators: lily.li, violet, jessie, chao.zhang

Post Reply
ASHTONMARKSON
Pre-kindergarten
Pre-kindergarten
Posts: 7
Joined: Sun Mar 27, 2016 4:31 am

Does NFC V1 work with Rephone GSMBLE?

Post by ASHTONMARKSON » Sun Mar 27, 2016 11:52 pm

I ordered an NFC Board (just realized that its the V1), is it possible to connect it to the rephone's main board? The connections are different.

dbelam
Elementary-1
Elementary-1
Posts: 157
Joined: Wed Feb 03, 2016 2:59 am

Re: Does NFC V1 work with Rephone GSMBLE?

Post by dbelam » Mon Mar 28, 2016 6:00 am

If you manage to make an adaptor - it uses I2C and needs 3.3V power.

So technically: yes.
Practically: it will be hell.

ASHTONMARKSON
Pre-kindergarten
Pre-kindergarten
Posts: 7
Joined: Sun Mar 27, 2016 4:31 am

Re: Does NFC V1 work with Rephone GSMBLE?

Post by ASHTONMARKSON » Tue Mar 29, 2016 1:15 am

good point, so all the xadow modules are "just" i2c then? I should be able to wire a seperate 3.3v to the pin and the 2 i2c wires back to the gsm/bt chip and it would work as "normal"?

Thanks

Post Reply