Search found 4 matches

by luwii.vanderwalt
Mon Apr 04, 2016 6:08 pm
Forum: Wio Series
Topic: WIO Link not connecting to Android
Replies: 7
Views: 8714

Update 2 - Solved

I was given the following to try, bit obscure, but it works!

Making sure location services is enabled for the Android application makes it connect.

(I suspect it tries to work out which server to use for the backend at this point. )
by luwii.vanderwalt
Sun Apr 03, 2016 3:29 am
Forum: Wio Series
Topic: Wio configuration problem
Replies: 3
Views: 3472

Re: Wio configuration problem

Hi,

I seem to have the same problem(s)

You can also have a look by Google(ing) 'Github wio' and look in the issues section. Specifically #4 might have some ideas for you. I've had no luck
by luwii.vanderwalt
Tue Mar 29, 2016 9:50 pm
Forum: Wio Series
Topic: WIO Link not connecting to Android
Replies: 7
Views: 8714

Re: WIO Link not connecting to Android

Update
Found the 'Advanced user Guide' in Github, tried the instructions under 'Bricked WIO Link' in case the firmware was out of date. The instructions worked, but the WIO is doing the same thing.
by luwii.vanderwalt
Tue Mar 29, 2016 8:51 pm
Forum: Wio Series
Topic: WIO Link not connecting to Android
Replies: 7
Views: 8714

WIO Link not connecting to Android

Received my WIO link today, super excited, but got stuck quite early on. Using the App V2.1.2 on Andriod V5.0.1 on a Galaxy S4. After pressing the Config button for 4 seconds, the blue light stops flashing, pressed the 'Got Ready' button and the app should list the WIO to connect to. But nothing hap...