Search found 3 matches

by dasixk
Sat Dec 12, 2015 7:39 pm
Forum: Bee series & WSN
Topic: Problem uploading firmware to RFbee with UARTSBee V5
Replies: 3
Views: 7328

Re: Problem uploading firmware to RFbee with UARTSBee V5

Ok I should have started by checking this. Looking at my RFBee V1.2 uC, I seen I have an AtMega 328 (not an AtMega 168). It explains why I had problems trying to upload firmware. It's weird that this version is not visible on Seeed market place. It seem's I have an official Seeed studio RFBee V1.2 f...
by dasixk
Sat Dec 12, 2015 9:53 am
Forum: Bee series & WSN
Topic: Problem uploading firmware to RFbee with UARTSBee V5
Replies: 3
Views: 7328

Re: Problem uploading firmware to RFbee with UARTSBee V5

I finally found how to upload custom firmware to RFbee using UARTSBee. I had to set Arduino IDE with : card type : Lilypad Arduino processor : ATMega328 Programmer : AVRISP In this configuration upload baudrate is set to 57600. (if using ATMega168, baudrate switch to 19200) It's not really what is s...
by dasixk
Fri Dec 11, 2015 6:05 pm
Forum: Bee series & WSN
Topic: Problem uploading firmware to RFbee with UARTSBee V5
Replies: 3
Views: 7328

Problem uploading firmware to RFbee with UARTSBee V5

Hi, I have problem to upload a new firmware to my RFbee (V1.1 / V1.2) using UARTSBee V5. when avr-dude try to send firmware, I have a Sync problem. I have installed latest FTDI drivers on Windows Vista. UARTSBee power switch is set to 3.3v I've tried second switch to Prog position (Mesh Bee position...