Search found 6 matches

by jithurbide
Sat May 02, 2015 12:09 am
Forum: Bee series & WSN
Topic: Impossible to upload new firmware to rfbee with the uartsbee
Replies: 4
Views: 3466

Re: Impossible to upload new firmware to rfbee with the uart

Hello,

Can someone is using uartsbee to programming a bee module ? If yes, can you help me solve my issue ?
by jithurbide
Fri Apr 17, 2015 9:50 pm
Forum: Bee series & WSN
Topic: Impossible to upload new firmware to rfbee with the uartsbee
Replies: 4
Views: 3466

Re: Impossible to upload new firmware to rfbee with the uart

Can someone help me transferring a new firmware ?
by jithurbide
Tue Apr 14, 2015 1:19 am
Forum: Bee series & WSN
Topic: Impossible to upload new firmware to rfbee with the uartsbee
Replies: 4
Views: 3466

Re: Impossible to upload new firmware to rfbee with the uart

Please find images of my rfbee and uartsbee.

any news ?
by jithurbide
Sat Apr 11, 2015 9:38 pm
Forum: Bee series & WSN
Topic: Impossible to upload new firmware to rfbee with the uartsbee
Replies: 4
Views: 3466

Impossible to upload new firmware to rfbee with the uartsbee

Hello, I try to upload the firmware to the rfbee with uartsbee. I see the serial in the arduino IDE. I configure the IDE with the board : Arduino Pro or Pro Mini (3.3v, 8MHz) w/ATmega168 During the upload I received this message : avrdude: Version 5.11, compiled on Sep 2 2011 at 18:52:52 Copyright (...
by jithurbide
Thu Apr 02, 2015 12:23 pm
Forum: Wearables
Topic: Xadow oled module
Replies: 1
Views: 1405

Xadow oled module

Hello, I need help for the oled module. I try to run the example with success. Then, I try to code my own watch system. I have an issue every time I update the screen I see the screen blinking. Did I need to setup a interrupt every 25 ms to refresh the screen ? Or is it possible to do it directly wi...
by jithurbide
Wed Feb 18, 2015 1:19 am
Forum: Wearables
Topic: Xadow Main Board seems not responding
Replies: 0
Views: 447

Xadow Main Board seems not responding

Hello, I received my xadow main board a week ago. I transferred successfully the userled software. After a reboot, I can use any more my main board. When I connect the main board on power (with or without battery) nothing happened. When I try to do a reset, I see the blue led blinking once but not m...